neděle 22. června 2014

Winamp Stáhnout

Winamp ke stažení

Velmi populární a všestranný audio a multimediální přehrávač
Winamp se narodil jako velmi základní multimediální přehrávač a pomalu, ale trvale zlepšuje po mnoho let. Jejím hlavním cílem bylo zcela přizpůsobitelný a v průběhu let, mnoho lidí přispělo ke knihovně, která se skládá z více než 20.000 kůží a spoustou plug-inů.

Když byl propuštěn Winamp verze 5, Nullsoft vykoupil se v očích veřejnosti po produkovat mnohem lepší hráč nahradit Winamp 3. Oni nepotřebovali moc nadšení, když opodstatněné vynechání číslo verze 4 tím, že říká, že to bylo takové obrovské zlepšení, které je si zaslouží být nazýván 5!

Naštěstí jsou oprávněné podle jejich názoru, jako Winamp nabízí vše, co budete chtít v přehrávači médií. Pomocí kůže, můžete nastavit, aby to vypadalo jako originál nebo aktuální výchozí, která vypadá skvěle a rychle a snadno vám dává kontrolu všech vašich médií. Zejména se mi líbí Winampu minimalizovat přehrávač, který se skládá z malého baru, který můžete umístit na okraj obrazovky. Samozřejmě, pokud ani jeden z nich souhlasí s vaší chuti si můžete stáhnout a vyzkoušet některý z tisíců ostatních k dispozici na internetových stránkách Winampu.

Winamp podporuje širokou škálu formátů souborů, a protože program je malý a jednoduchý, funguje to rychle na téměř všechny počítače. Podívejte se prostřednictvím dostupných plug-inů a budete také zjistíte, že můžete připojit váš iPod a spravovat své hudební knihovny.

Winamp může být asi na věky, ale to nebyl pozadu a je plně vybavený hudební přehrávač, který je opravdu přizpůsobitelné. Dobrou alternativou k iTunes.