neděle 22. června 2014

Torch Browser Stáhnout

Torch Browser ke stažení

Prohlížeč Chrome bázi s mnoha překvapeními
Torch Browser je alternativní webový prohlížeč, který integruje sociální funkce, video a audio stahování přes streaming a BitTorrent klient.

Na Google Chrome nebo spíše, na jeho open-source prohlížeč projektu Chromium-, budete rádi Torch prohlížeč založený, protože v sobě spojuje výhody Chrome s vlastními zlepšení.

Pasáky-out Chrome
Torch Browser je určitě zlepšení ve srovnání s Google Chrome, protože přidává nové funkce, které by jinak musely přidat jako rozšíření.

Za prvé, Torch prohlížeč má klienta Stáhnout torrent soubory. Na samostatné kartě, můžete přidat torrent přes URL nebo souboru a uvidíte, jak to stáhne.

Torch Prohlížeč také umožňuje stahování videa a audia přes streaming. Je to jednoduché, a přestože to není vám umožní vybrat si kvalitu a formát, je to užitečné, pokud chcete tyto soubory ukládat a převádět je později.

Na druhou stranu, s pochodní prohlížeče můžete sdílet na stránku, kterou si prohlížíte, klepněte na tlačítko Sdílet, kompatibilní s Twitter a Facebook.

Další zajímavé funkce jsou možnost podělit se o název písně a skupin, které jste poslechu přes Torch hudby a možností vyhledávat něco na Google, Wikipedia nebo YouTube výběrem slovo nebo frázi a přetažením na pravé straně Torch prohlížeče .

Chrome na vnější straně, pochodeň na vnitřní straně
Torch Prohlížeč by měl nabídnout stejnou kvalitu jako Google Chrome, jako je rychlost a nízkou spotřebou zdrojů. Vzhledem k tomu, že obsahuje své vlastní funkce, výkon hořáku se zpomalí, a to zejména při použití funkce BitTorrent bez ohledu na připojení k Internetu.

Když otevřete Torch prohlížeče si myslíš, že používáte Google Chrome. Opravdu, je to velmi podobné, ale přidané vlastnosti a funkce, aby Torch různé: někteří jsou jemné jako vyhledávací funkce, zatímco jiní mohou být přístupné z adresního panelu nástrojů, jako je Share, médií a Torrent tlačítek.

Zlepšení Chrome
Je Torch Browser dobrou alternativou pro Google Chrome? Odpověď je ano. Tam je ještě dlouhá cesta, stejně jako zlepšení spotřeby zdrojů klienta BitTorrent a funkce media stažení, ale teď, Torch Browser funguje dobře a nabízí stejné výhody jako Chrome, plus několik zajímavých doplňků.