neděle 22. června 2014

Format Factory Stáhnout

Format Factory ke stažení

Konečný konverzní software pro PC
Format Factory je multifunkční převodník software, který je schopen převést všechny typy video, audio a obrazových souborů. Kompletní, silný a zdarma, je to must-mít nástroj pro převod.

Konverze habaděj
Před přenosem souborů do mobilního zařízení (jako je iPhone, iPad nebo Android), (PS3, Xbox 360 a PSP), nebo vypálením na disk pro přehrávání na televizoru nebo zvukového systému, může být nutné konzole převést do formátu , které jsou kompatibilní s tímto zařízením v otázce.

Format Factory je komplexní software, který vám umožní převést téměř jakýkoli formát souboru. U souborů představovat více formátů médií, Format Factory zvládne vše, včetně audio, video a obrázky, stejně jako nabízí velké množství možností pro výstupní formát. To také umožňuje nastavit kvalitu kódování vašich souborů mezi nízkou, střední a vysokou.

S Formát Factory, můžete také získat nějaké bonusy, včetně těžby obsah disku CD nebo DVD do počítače, stejně jako možnost sloučit video a audio souborů.

Jak to funguje?
Chcete-li převést soubory ve formátu Factory, vše, co se děje ve sloupci na levé straně rozhraní. To vám umožní vybrat typ cíle (audio, video, obraz) a který kodek, který chcete použít. Pro video konverze, tak doporučujeme použít možnost "Mobile Device", který vás provede při výběru formátu v závislosti na zařízení, které vlastníte.

Format Factory umožňuje přidat soubory, dávkové konverzi pro pohodlí. K dispozici jsou málo rozšířené možnosti, a jako výsledek, jen minimální úpravy lze provést, i když to znamená, že je snadné použití. Kompletní nápovědu pro začátečníky je také k dispozici, což vysvětluje funkce softwaru.

Format Factory je také k dispozici ve 62 jazycích, a můžete upravit jeho rozhraní se 4 různými skiny. Pro ty, kteří nechtějí, aby ji nainstalovat na svém počítači, můžete si stáhnout mobilní verze, pro použití s ​​klíčem USB, například.

Závěr
Pokud chcete převést soubory pro přehrávání na vašem mobilním telefonu, tabletu, konzole, CD, DVD nebo na e-čtečky, nebo pokud jste prostě hledají komplexní software, který převádí téměř jakýkoliv typ souboru, Formát Factory je ideálním řešením.

Format Factory podporuje následující formáty
Audio: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, MMF, AMR, M4A, M4R, OGG, WAV a WavPack
Video: MP4, AVI, 3GP, RMVB, GIF, WMV, MKV, MPG, VOB, MOV, FLV a SWF
Obrázky: JPG, PNG, ICO, BMP, GIF, TIF, PCX a TGA