neděle 22. června 2014

Tango Stáhnout

Tango ke stažení

Aplikace Tango pro vaše PC

Tango je video a hlasový chat aplikace vám umožní spojit se s ostatními prostřednictvím svých mobilních telefonů
Bezplatné volání pro uživatele Tango
Podobně jako WhatsApp a Skype, Tango je používán na vašem počítači připojit s uživateli Android a iPhone. Pokud vaši přátelé mají tango na svých smartphonech s datovými plány a bezplatné Wi-Fi připojení na internet, můžete zavolat své telefonní zdarma bez nutnosti opustit počítač.

Tak jednoduché, jak na mobilní verzi
PC verze rozhraní Tango je totožný s mobilní verze, s výchozím kůže, která má vypadat jako iPhone. Pokud to není podle vašich preferencí, můžete změnit kůži v možnostech.

Použití Tango je jednoduché. Přidat své telefonní číslo a čísla přátel, které chcete volat. Odtud, jsi jen jedno kliknutí od chatování.
Skvělé audio a video

Video a kvalita zvuku v tangu je působivé, i když to může lišit v závislosti na zařízení a připojení. Ovládací Tango jsou také velmi jednoduché. Možnosti umožňují určit, jak si roztřídit své kontakty, umožňují nastavit kameru, změňte Tango kůži a vyhledat aktualizace. Bohužel, nemůžete udělat mnohem více, než že prostřednictvím přizpůsobení.

Ideální pro uživatele Tango
Díky možnosti audio a video chat s chytrými telefony kamarádů z pohodlí vašeho počítače, Tango je vítaným přírůstkem do komunikačních aplikací.