neděle 22. června 2014

Picasa Stáhnout

Picasa ke stažení

Spravovat, upravovat a sdílet své fotografie s lehkostí

Picasa je software vyvinutý společností Google pro správu digitálních fotografií. Skutečné měřítko ve svém oboru, zahrnuje všechny nástroje, které potřebujete pro správu sbírky fotografií: schopnost importovat fotografie do počítače, stejně jako organizovat, upravovat a sdílet je se svými blízkými na Google platformách, jako je Picasa Web nebo Google+ .
Vše, co potřebujete pro správu fotografií
Picasa je nepostradatelný kus software pro fotografování ventilátory, a funkce v mnoha různými způsoby - jako katalogizátora a prohlížeč, jako editor a jako software pro sdílení.

S Picasa, můžete importovat všechny fotografie a obrázky, které jsou uloženy na vašem počítači. Picasa umožňuje vybrat jednotku a složky, které chcete skenovat, a dává vám možnost synchronizovat automaticky při každém otevření se software. Ty již nebudou muset ručně importovat nové obrázky.

Jakmile bude vaše fotky, které byly přidány do Picasa, jsou organizovány do alb, které se objeví ve složkách se stejnými jmény, z nichž byly pořízeny. Pak si můžete uspořádat a přesunout fotky z jednoho místa do druhého pouhým přetažením. Picasa také umožňuje přidat tagy k obrázkům, takže je můžete snadno třídit, včetně přidání umístění, ve kterém byla přijata ty fotky, nebo lidi na fotce, takže můžete snadno najít.

Picasa není specialista na software pro úpravu, ale poskytuje zajímavý řadu funkcí, které můžete použít k provádění základních úprav, a to buď obraz obrazem, bok po boku, nebo v sériích, včetně ořezávání, rovnání, nastavení barev a kontrastu, zvýšení ostrosti , korekce jevu červených očí, a použití filtrů.

Další funkce jsou zabudovány do Picasa, takže můžete použít vaše fotografie vytvořit plakáty, fotomontáže, spořiče displeje a dokonce i filmy. To vše může být viděn přes externí prohlížeč Picasa a mohou být sdíleny s ostatními v mnoha způsoby, včetně webové platformě Picasa, vašeho účtu Google+, Blogger, a e-mail.

Konečně, Picasa také obsahuje některé velmi užitečné funkce pro detekci duplicitních a prázdné album, geo-tag fotky, ukládání a kompresi fotografií.

Přístupný software
Picasa je software, který je komplexní a přístupné. Nenabízí mnoho pokročilých nastavení, ale editační nástroj, je snad nejlepším příkladem jeho snadné použití. Jeho grafické rozhraní je intuitivní a poskytuje okamžitý přístup ke všem možnosti v programu. Méně zkušení uživatelé budou těžit z komplexního pomoci, který je postaven na softwaru, aby mohli lépe pochopit jeho funkce a jak je používat.

Jeden all-in-že má všechno
Být schopen zvládnout zpracování fotografií z místa dovozu na sdílení s ostatními, Picasa je ideálním místem pro pořádání vaše fotoalba, dělá první retuše fotografií a jejich sdílení se svými blízkými. Picasa je snadno přístupné, a amatérští fotografové jistě oceníte to, co může nabídnout, a to zejména v případě, že již používáte jiné služby Google.