úterý 27. května 2014

Norton AntiVirus Stáhnout

Norton Antivirus je koruna produkt jedné z nejoblíbenějších značek v bezpečnostním softwarem. To vám pomůže ochránit váš počítač před viry, stejně jako najít hrozby číhají již na vašem PC a pomůže vám odstranit.
Instalace a konfigurace
Norton Antivirus je rychlý download a instalace během několika minut. To také nevyžaduje žádné technické konfiguraci. Naštěstí pro technicky zdatné uživatele, Norton Antivirus 2014 Menu Nastavení obsahuje také spoustu možností konfigurace.
Kompletní ochrana pro váš počítač
Jakmile Norton Antivirus 2014 je v provozu, váš systém bude chráněn před oběma viry a spyware v reálném čase. Program zahrnuje také filtry pro prohlížení webových stránek, stahování a e-mailu - to vše, aniž by neustále přerušovat svou práci otravných zpráv. K dispozici je i speciální Facebook prověřování, které Norton Antivirus používá k detekci podezřelé odkazy.
Norton Antivirus 2014 zahrnuje SONAR, která je již vystupoval v předchozích verzích, ale lepší v této poslední jeden, který vás ochrání před oběma novými a neznámými hrozbami. Další zajímavé nástroje Performance Norton System, který kontroluje výkon systému tím, že sleduje využití procesoru a paměti a Norton Tasks, se kterou můžete sledovat na aplikaci současných pracovních míst a čekajících úkolech.
Nové funkce
Nový Norton Antivirus 2014 je popsán jeho vývojáři jako rychlejší, efektivnější a silnější možností. Norton nová hrozba odstranění vrstvy jde o krok hlouběji vyhledávání a ničení ohrožení vašeho počítače. Nabízí také funkci automatické aktualizace. Navíc, pokaždé, když vyjde nová verze, bude to nainstalovat okamžitě, což vám ušetří čas a potíží s ručně kontrolovat nové aktualizace.
Závěr
Norton Antivirus 2014 zlepšila svou stopu na systémové prostředky, je to lehčí a rychlejší než předchozí verze, a poskytuje kratší a rychlejší skenování stejně. Také, rozhraní Norton Antivirus 2012 byl mírně přepracován, aby bylo jasnější a jednodušší použití. Nevýhodou jednodušším provedení však je, že rozhraní není tak informativní, jak by to mohlo být, alespoň na první pohled.
Norton Antivirus je silný bezpečnostní aplikace, která vám pomůže udržet virů, červů a dalších on-line hrozbami od vašeho systému bez potíží.
Poslední změny
NOVINKA: Hrozba-odstranění vrstvy - Cíle a odstraňuje těžko odstranitelné hrozby méně sofistikované produkty často chybět.
NOVINKA: vždy up-to-date Verze produktu - Norton automaticky odešle vám důležité produktu a funkci aktualizace po celý rok. Nejnovější verze nainstaluje, aniž byste museli něco udělat.
ZDARMA 24x7 Support - nabídne vám odbornou pomoc a odpovědi po telefonu, live chat nebo online, kdykoli to budete potřebovat them.1
VYLEPŠENO: Bandwidth Management 2.0 - Automaticky upraví Norton využití dat aktualizace při připojení k 3G sítí, aby se zabránilo používání vašeho měsíčního datového přidělení nebo způsobit nadsazení poplatky.
Ochrana zranitelných míst - Zastaví zločinci od používání bezpečnostních děr (zranitelná místa) v aplikacích propašovat hrozeb do vašeho počítače.
VYLEPŠENO: Ochrana na základě chování technologií SONAR & žít 24x7 Threat Monitoring - Pobyty před, detekuje a odstraňuje hrozby, které ještě nebyly vynalezeny tím, že sleduje vaše PC podezřelé aktivity.

Norton AntiVirus Stáhnout